torsdag den 24. april 2014

Hindbærbladethe...

Jeg drikker normalt ikke the... Og heller ikke kaffe for den sags skyld! Det eneste varme, der nærmer sig min mund er varm kakao, gerne med flødeskum! Det drikker jeg til gengæld med stor velbehag ;-)

Men... Manden er blevet utålmodig og mor her vil gerne undgå at briste under fødslen, og vi har derfor sat gang i projekt baby-kom-snart-og-godt-ud ♥

Hindbærbladethe siges at kunne:

- sætte gang i fødslen
- blødgøre livmoderhalsen, så man nemmere åbner sig under fødslen
- blødgøre mellemkødet, så risikoen for at briste bliver mindre

Det skulle selvfølgelig prøves - og føj da! Ikke 1 halv kop kunne jeg få ned...

Så jeg har sat gang i et lille projekt, som vi kan kalde hindbærblade-sodavandsprojektet! Umiddelbart lyder det jo ikke helt dårligt, da jeg er ret vild med sodavand ;-)
Men da jeg ikke ejer en Sodastream eller lignende, har jeg simpelthen bare lavet en lille sjat utrolig stærkt blanding hindbærbladethe, kølet det ned og tilsat iskoldt danskvand med brus.Dommen: Jeg troede egentligt, at det var den varme vand jeg ikke brød mig om - det er det ikke... Det er smagen jeg ikke helt er faldet for! Skal man tvinge det i sig alligevel? ;-)

Til min store glæde skulle det ikke kun være the, der kan sætte gang i fødslen:Ananas skulle også hjælpe godt på vej - mums!
Man skal dog vist spise 7 - 8 hele friske ananasser før det skulle gøre en forskel - og det er alligevel lige i overkanten for både mund og mave...

Allermest gør vi ovenstående for hyggens skyld, for jeg er rimelig sikker på, at han først kommer, når han er klar til det - og ikke et sekund før ;-)

Men vi glæder os ♥

1 kommentar:

  1. This is the precise weblog for anybody who needs to seek out out about this topic. You notice so much its almost arduous to argue with you. You positively put a brand new spin on a subject that's been written about for years. Nice stuff, simply nice!

    SvarSlet